Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Strömstad

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Strömstad och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Strömstad och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Strömstad kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Strömstad finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Strömstad är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Strömstad

Herman W Fastigheter AB

Solrosgatan 6

452 33 Strömstad

Strömstadsbyggen AB

Västra Klevgatan 9A

452 30 Strömstad

Meyer och Ekeholt Fastigheter AB

Erlandserödsvägen 8

452 33 Strömstad

Byggnadsfirma Mattsson & Nilsson

Klockaregatan 2

452 30 Strömstad

Tornfyren Fastigheter AB

Badhusgatan 5

452 30 Strömstad


Fler Fastighetsbolag i Strömstad

Mäklarfirma Kjell Torstensson

Norra Hamngatan 9C

452 30 Strömstad

Svensk Fastighetsförmedling

Karlsgatan 2

452 31 Strömstad