Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Sävedalen

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Sävedalen och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Sävedalen och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Sävedalen kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Sävedalen finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Sävedalen är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Sävedalen

Mäklarhuset Partille

Göteborgsvägen 91

433 63 Sävedalen

Jan-Erik Hansson Fastighetsbyrå AB

Göteborgsvägen 61

433 63 Sävedalen

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Göteborgsvägen 65

433 63 Sävedalen

LÅE Fastighetsutveckling AB

Göteborgsvägen 30

433 60 Sävedalen

Spirande Fastigheter AB

Bergsvägen 23B

433 61 Sävedalen


Fler Fastighetsbolag i Sävedalen

Kvarnhällen Fastigheter AB

Industrivägen 2

433 61 Sävedalen