Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Lerum

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Lerum och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Lerum och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Lerum kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Lerum finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Lerum är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Lerum

Homemäklarna

Brobacken 2

443 30 Lerum

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Brobacken 14

443 30 Lerum

Svensk Fastighetsförmedling

Brobacken 6

443 30 Lerum

Mäklarhuset Lerum

Adelstorpsvägen 9

443 30 Lerum

Flodén Byggnads AB

Göteborgsvägen 23A

443 30 Lerum


Fler Fastighetsbolag i Lerum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lilla Torget 7

443 30 Lerum