Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kungshamn

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kungshamn och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kungshamn och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kungshamn kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Kungshamn finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kungshamn är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kungshamn

Gunillagårdens Mäkleri

Anneslätt 8

456 91 Kungshamn

Llentab AB

Hallindenvägen 29

456 34 Kungshamn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Hotellgatan 3

456 31 Kungshamn

Peab Sverige AB

Hamngatan 6

456 31 Kungshamn

Svensk Fastighetsförmedling

Köpmanstorget 8

456 31 Kungshamn


Fler Fastighetsbolag i Kungshamn

Abramssons Fastighetsförvaltning

Kroggatan 7

456 31 Kungshamn