Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kungälv

Fastigheterna

Totalt finns det 10 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kungälv och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kungälv och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kungälv kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Kungälv finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kungälv är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kungälv

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Ytterbyvägen 2

442 30 Kungälv

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Västra Gatan 90

442 31 Kungälv

Axelssons Fastighetsbyrå

Gymnasiegatan 2

442 34 Kungälv

PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB

Kongahällagatan 122

442 38 Kungälv


Fler Fastighetsbolag i Kungälv

Ängegärde Bygg AB

Rollsbovägen 58

442 40 Kungälv

GBS Fastigheter AB

Solbräckegatan 1

442 45 Kungälv

Kungälvsbostäder, Stiftelsen

Uddevallavägen 1

442 30 Kungälv

Svensk Fastighetsförmedling

Gymnasiegatan 4

442 34 Kungälv

Kungälvs Snickeri

Bilgatan 10

442 40 Kungälv