Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Askim

Fastigheterna

Totalt finns det 9 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Askim och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Askim och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Askim kan man oftast hitta via nätet.


I Västra Götaland där du kan hitta en bostad och i Askim finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Askim är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Askim

Caldonova AB

Askims Stationsväg 32B

436 40 Askim

Erepo Fastigheter AB

Datavägen 61A

436 32 Askim

Bemax Fastigheter No 1 KB

Askims Industriväg 1A

436 34 Askim

Bjurfors Västra Göteborg

Askims Verkstadsväg 18

436 34 Askim

Willa Entreprenad AB

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim


Fler Fastighetsbolag i Askim

Arkipelagen FöretagsCenter Kontorshotell

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

Betaniastiftelsen i Askim

Lekullevägen

436 45 Askim

Beson Fastigheter AB

Hantverksvägen 15

436 33 Askim

Alaska Fastigheter AB

Datavägen 21B

436 32 Askim