Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Sala

Fastigheterna

Totalt finns det 9 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Sala och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Sala och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Sala kan man oftast hitta via nätet.


I Västmanland där du kan hitta en bostad och i Sala finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Sala är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Sala

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Bergsmansgatan 2A

733 30 Sala

Riksbyggen

Bergslagsgatan 7

733 32 Sala

NCC Construction

Aguéligatan 21

733 30 Sala

ERA Lagerberg's Fastighetsbyrå Sala/Heby

Stadsskogen Nötbo 106

733 97 Sala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Södra Esplanaden 1

733 30 Sala


Fler Fastighetsbolag i Sala

Connbec Fastigheter AB

Aguéligatan 17

733 30 Sala

Peab Hero-Hus

Långgatan 12

733 39 Sala

Wallingstams Fastigheter AB

Hyttvägen 2

733 38 Sala

Mäklarhuset i Sala AB

Rådmansgatan 9

733 30 Sala