Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kramfors

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kramfors och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kramfors och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kramfors kan man oftast hitta via nätet.


I Västernorrland där du kan hitta en bostad och i Kramfors finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kramfors är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kramfors

Byggnads AB Lennart Eriksson

Herrgårdsvägen 1

872 31 Kramfors

Krambo Bostads AB

Biblioteksgatan 2

872 30 Kramfors

Byggnads AB Lennart Eriksson

Industrivägen 57

872 32 Kramfors

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Limstagatan 13

872 30 Kramfors