Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Storuman

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Storuman och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Storuman och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Storuman kan man oftast hitta via nätet.


I Västerbotten där du kan hitta en bostad och i Storuman finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Storuman är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Storuman

NCC Construction

Blå Vägen 222B

923 31 Storuman

Domptören AB

Skolgatan 16

923 31 Storuman

Fastighets AB Umluspen

Järnvägsgatan 30A

923 31 Storuman

Storuman Fastigheter AB

Trädgårdsvägen 5

923 32 Storuman

Cluster Fastigheter AB

Skolgatan 12B

923 31 Storuman