Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Lycksele

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Lycksele och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Lycksele och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Lycksele kan man oftast hitta via nätet.


I Västerbotten där du kan hitta en bostad och i Lycksele finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Lycksele är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Lycksele

Franklin Fastigheter AB

Skolgatan 10

921 31 Lycksele

Blomberg Bostäder

Grundtjärnsvägen 9

921 34 Lycksele

Lycksele Bostäder

Storgatan 21

921 31 Lycksele

SRH Fastigheter AB

Alfavägen 3

921 33 Lycksele

Mäklarhuset Mäklonomen AB

Skolgatan 28A

921 31 Lycksele


Fler Fastighetsbolag i Lycksele

Ohlssons Fastigheter i Lycksele

Storgatan 27

921 31 Lycksele

Fröklängen Fastigheter AB

Verkstadsvägen 4

921 45 Lycksele