Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kristinehamn

Fastigheterna

Totalt finns det 9 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kristinehamn och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kristinehamn och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kristinehamn kan man oftast hitta via nätet.


I Värmland där du kan hitta en bostad och i Kristinehamn finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kristinehamn är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kristinehamn

Kristinehamnsbostäder

Södra Staketgatan 10C

681 40 Kristinehamn

A J Gullbergs Fastigheter AB

Adolfsbergsvägen 11

681 43 Kristinehamn

Albér Fastigheter

Norra Staketgatan 15

681 30 Kristinehamn

Vasallen Kristinehamn AB

Exercisvägen 2

681 54 Kristinehamn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Kungsgatan 29

681 31 Kristinehamn


Fler Fastighetsbolag i Kristinehamn

Gayfullin Fastigheter AB

Kungsgatan 34

681 30 Kristinehamn

IRM Contracting AB

Västerlånggatan 33

681 30 Kristinehamn

Riksbyggen

Bojortgatan 2

681 30 Kristinehamn

Mäklarhuset

Varvsgatan 2

681 50 Kristinehamn