Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Knivsta

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Knivsta och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Knivsta och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Knivsta kan man oftast hitta via nätet.


I Uppsala län där du kan hitta en bostad och i Knivsta finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Knivsta är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Knivsta

Alsike Fastighets AB

Centralvägen 18

741 40 Knivsta

HusmanHagberg

Apoteksvägen 11C

741 42 Knivsta

Sune Larzon Fastigheter KB

Centralvägen 6

741 40 Knivsta

Slk Fastigheter AB

Vassunda-Säbygård 608

741 91 Knivsta

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Forsbyvägen 1D

741 40 Knivsta