Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Bålsta

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Bålsta och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Bålsta och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Bålsta kan man oftast hitta via nätet.


I Uppsala län där du kan hitta en bostad och i Bålsta finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Bålsta är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Bålsta

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Stockholmsvägen 85

746 33 Bålsta

SkandiaMäklarna

Stockholmsvägen 28

746 33 Bålsta

Skanska Asfalt och Betong AB

Dragrännan

746 50 Bålsta

HusmanHagberg

Centrumstråket 9

746 32 Bålsta

Mäklarna Winte & Winte AB

Vilunda 4

746 37 Bålsta


Fler Fastighetsbolag i Bålsta

Mäklarhuset i Bålsta

Bålsta Centrum

746 32 Bålsta