Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Vendelsö

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Vendelsö och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Vendelsö och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Vendelsö kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Vendelsö finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Vendelsö är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Vendelsö

Trähjulet Fastigheter AB

Övre Vikvägen 6

136 75 Vendelsö

Liljestrand Fastigheter AB

Lärjungevägen 4

136 69 Vendelsö

C & C Dahl Fastigheter AB

Ginstvägen 10

136 72 Vendelsö

SkandiaMäklarna

Lärjungevägen 6

136 69 Vendelsö

Anders Eklund Fastigheter AB

Folkskolevägen 8

136 69 Vendelsö