Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Vaxholm

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Vaxholm och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Vaxholm och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Vaxholm kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Vaxholm finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Vaxholm är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Vaxholm

Svensk Fastighetsförmedling

Hamngatan 12

185 32 Vaxholm

Sjönära Fastigheter AB

Hamngatan 20

185 32 Vaxholm

Vasallen Vaxholm AB

Rindö Hamn

185 41 Vaxholm

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Söderhamnsplan 2

185 31 Vaxholm

Mäklarhuset Vaxholm AB

Hamngatan 26

185 32 Vaxholm