Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Vällingby

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Vällingby och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Vällingby och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Vällingby kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Vällingby finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Vällingby är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Vällingby

Gustafsson & Son Byggnads AB

Krossgatan 15

162 50 Vällingby

Einar Mattsson Byggnads AB

Förrådsgränd 5B

162 50 Vällingby

Mäklarhuset Vällingby

Solursgången 16

162 65 Vällingby

Mäklarringen Vällingby/Hässelby

Grimstagatan 47

162 56 Vällingby

Fastighetsbyrån

Pajalagatan 57

162 65 Vällingby


Fler Fastighetsbolag i Vällingby

Svensk Fastighetsförmedling

Vällingby Torg 31

162 65 Vällingby

Svenska Bostäder AB

Vällingbyplan 2

162 65 Vällingby