Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Tumba

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Tumba och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Tumba och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Tumba kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Tumba finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Tumba är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Tumba

Svensk Fastighetsförmedling

Gröndalsvägen 2

147 30 Tumba

Bssk Fastigheter AB

Hökbursvägen 12

147 42 Tumba

HusmanHagberg Botkyrka / Salem

Tumba Torg 112

147 30 Tumba

Fastighetsbyrån

Gröndalsvägen 6

147 30 Tumba