Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Tullinge

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Tullinge och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Tullinge och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Tullinge kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Tullinge finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Tullinge är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Tullinge

Riksten Friluftsstad AB

Kanslivägen 29

146 37 Tullinge

SÖDERMÄKLARNA

Tullinge Centrum

146 30 Tullinge

Westlén & Pehrs Fastigheter AB

Sunnanvägen 23

146 40 Tullinge

Granqvist AB, Bo

Stavshällskroken 9A

146 54 Tullinge

MH Mäklarservice

Tullingebergsvägen 10

146 45 Tullinge