Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Spånga

Fastigheterna

Totalt finns det 8 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Spånga och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Spånga och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Spånga kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Spånga finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Spånga är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Spånga

MÄKLARHUSET

Spånga Torg 4

163 51 Spånga

Bygg AB Sören Holmberg

Frälsegränd 7A

163 43 Spånga

Wåhlin Fastigheter AB

Mjölnarstigen 33

163 41 Spånga

Alvén Fastigheter AB

Spångavägen 365

163 55 Spånga

Advocera AB

Sundbyvägen 14

163 45 Spånga


Fler Fastighetsbolag i Spånga

Burman & Thunell Byggnads AB

Åkantsgränd 1

163 41 Spånga

Fastpartner AB

Domnarvsgatan 2C

163 53 Spånga

Arne Thuresson Fastigheter AB

Domnarvsgatan 21

163 53 Spånga