Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Segeltorp

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Segeltorp och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Segeltorp och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Segeltorp kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Segeltorp finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Segeltorp är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Segeltorp

Byggtex AB

Slåttervägen 35B

141 70 Segeltorp

Jonny Karke Skyddsrum & Bygg

Sätthammarvägen 10B

141 70 Segeltorp

Lövdalens Bygg AB

Gamla Södertäljevägen 159

141 70 Segeltorp

Keyser Fastigheter AB

Mälarvägen 5

141 71 Segeltorp

Stockholmsmäklarna

Häradsvägen 119

141 72 Segeltorp