Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Rimbo

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Rimbo och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Rimbo och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Rimbo kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Rimbo finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Rimbo är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Rimbo

MÄKLARHUSET

Centralvägen 1

762 31 Rimbo

Husaffären i Roslagen

Köpmannagatan 10

762 31 Rimbo

Riflex AB

Vallbyvägen 20

762 51 Rimbo

GESON MÄKLARE

Uppsalavägen 9

762 31 Rimbo

Duria Bygg & Fastigheter AB

Närtunaby 8165

762 94 Rimbo