Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Nykvarn

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Nykvarn och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Nykvarn och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Nykvarn kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Nykvarn finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Nykvarn är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Nykvarn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Nykvarns Centrum

155 30 Nykvarn

Svenska Turkiet Fastigheter AB

Allévägen 7

155 32 Nykvarn

Järna Ventilationservice och Fastigheter AB

Brostugevägen 3

155 35 Nykvarn

Strängbetong AB

Trädgårdsvägen 21

155 32 Nykvarn

Gullström Fastighets AB

Snebro Gård

155 93 Nykvarn