Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Ljusterö

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Ljusterö och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Ljusterö och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Ljusterö kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Ljusterö finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Ljusterö är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Ljusterö

Epok Fastighetsbyrå AB

Arnövägen 4

184 97 Ljusterö

Habitare Fastighetsförmedling

Knektuddsvägen 36

184 95 Ljusterö

Rastaborg Fastigheter AB

Rastaborgsvägen 4

184 97 Ljusterö

Värderings Tjänst Ove Olsson AB

Ljusterö Färjläge

184 95 Ljusterö