Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kungsängen

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kungsängen och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kungsängen och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kungsängen kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Kungsängen finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kungsängen är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kungsängen

MÄKLARHUSET KUNGSÄNGEN

Torget 9

196 30 Kungsängen

Upplands-Brohus AB

Östervägen 5

196 30 Kungsängen

Svenska Mäklarhuset Kungsängen

Torget 2A

196 30 Kungsängen

HusmanHagberg

Östervägen 4

196 30 Kungsängen

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Torget 1A

196 30 Kungsängen