Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kista

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kista och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kista och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kista kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Kista finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kista är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kista

KISTA ONE FIRST OFFICE POSITION

Kistagången 26

164 40 Kista

Klövern Kista

Nolsögatan 3

164 40 Kista

Byggbeslag AB

Viderögatan 3

164 40 Kista

Svensk Fastighetsförmedling

Kistagången

164 40 Kista

Fastighetsbyrån- en del av Swedbank

Kistagången 19

164 40 Kista


Fler Fastighetsbolag i Kista

HusmanHagberg

Kista Torg 4

164 42 Kista