Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Jordbro

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Jordbro och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Jordbro och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Jordbro kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Jordbro finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Jordbro är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Jordbro

Graflunds

Södra Jordbrovägen 171

137 62 Jordbro

Cct Fastigheter AB

Cementvägen 35

136 50 Jordbro

Northpower Takentreprenader AB

Rörvägen 55

136 50 Jordbro

G B A Grus & Betong AB

Rörvägen 12

136 50 Jordbro

Newsec Asset Management AB i Haninge

Sandstensvägen 88

137 63 Jordbro