Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Johanneshov

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Johanneshov och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Johanneshov och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Johanneshov kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Johanneshov finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Johanneshov är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Johanneshov

Åkerlunds Fastighetsservice AB

Kärrtorpsvägen 73

121 55 Johanneshov

Real Mäklarna AB

Arenavägen 55

121 77 Johanneshov

Esse Byggen Fastigheter AB

Enskedevägen 44

121 62 Johanneshov

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens Plan 12

121 38 Johanneshov

Fastighets AB Brostaden

Tjurhornsgränd 6

121 63 Johanneshov


Fler Fastighetsbolag i Johanneshov

Svensk Fastighetsförmedling

Finn Malmgrens Plan 5-7

121 38 Johanneshov

Kungsborg Fastigheter AB

Konstgjutarvägen 44

121 44 Johanneshov