Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Handen

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Handen och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Handen och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Handen kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Handen finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Handen är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Handen

HusmanHagberg

Dalarövägen 56

136 46 Handen

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Runstenstorget 2

136 38 Handen

Svensk Fastighetsförmedling

Handenterminalen 3

136 40 Handen

Br Måleri & Fastigheter AB

Vikingavägen 23

136 43 Handen

Turbinen i Stockholm AB

Vendelsövägen 37

136 44 Handen