Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Ekerö

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Ekerö och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Ekerö och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Ekerö kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Ekerö finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Ekerö är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Ekerö

Vigor Lundin AB

Helgövägen 26

178 54 Ekerö

HusmanHagberg

Jungfrusundsvägen 1

178 38 Ekerö

Gustavalunds Bygg

Gustavavägen 65

178 31 Ekerö

Toja AB

Liljedalsvägen 8

178 53 Ekerö

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Mälarö Torg 2-4

178 30 Ekerö