Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Djursholm

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Djursholm och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Djursholm och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Djursholm kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Djursholm finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Djursholm är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Djursholm

Mbv Fastigheter AB

Skandiastigen 2

182 63 Djursholm

Kronkvarnen Fastigheter AB

Belevägen 16

182 64 Djursholm

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Vendevägen 11A

182 69 Djursholm

SkandiaMäklarna Danderyd

Vendevägen 9

182 69 Djursholm

Sky High AB

Angantyrvägen 6C

182 54 Djursholm


Fler Fastighetsbolag i Djursholm

Dalafors Fastigheter AB

Vendevägen 11E

182 69 Djursholm

Magnusson Mäkleri AB

Vendevägen 12

182 69 Djursholm