Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Bandhagen

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Bandhagen och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Bandhagen och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Bandhagen kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Bandhagen finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Bandhagen är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Bandhagen

Balcona AB

Harpsundsvägen 166

124 59 Bandhagen

Morneon Bygg AB

Harpsundsvägen 96

124 58 Bandhagen

Växthuset Utveckling AB

Kvarntorpsgränd 8

124 73 Bandhagen

Active Byggservice AB

Stallarholmsvägen 20

124 59 Bandhagen

Södra markservice

Sköllerstagatan 51

124 65 Bandhagen


Fler Fastighetsbolag i Bandhagen

MVB Öst AB

Götlundagatan 28

124 71 Bandhagen

Mäklarringen Farsta/Bandhagen

Björksundsslingan 1

124 31 Bandhagen