Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter





Fastigheterna i Årsta

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Årsta och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Årsta och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Årsta kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Årsta finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.




Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Årsta är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Årsta

Hägerbäck Fastigheter AB

Skedviksvägen 10

120 54 Årsta

ADB Fastighetsservice i Stockholm AB

Sköntorpsvägen 1

120 38 Årsta

SkandiaMäklarna

Hjälmarsvägen 30

120 53 Årsta

Nl Byggutsättning AB

Rämensvägen 11

120 55 Årsta