Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Älvsjö

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Älvsjö och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Älvsjö och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Älvsjö kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Älvsjö finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Älvsjö är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling AB

Johan Skyttes Väg 203

125 34 Älvsjö

Quiqom Systems AB

Götalandsvägen 218

125 44 Älvsjö

Bokbacken Fastigheter AB

Långbro Sjukhus

125 58 Älvsjö

ERA Ingvar Resby

Johan Skyttes Väg 200

125 34 Älvsjö

Driftia Förvaltning AB

Grossistvägen 6

125 30 Älvsjö


Fler Fastighetsbolag i Älvsjö

SkandiaMäklarna

Älvsjövägen 100

125 34 Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Stora Mans Väg 1

125 59 Älvsjö