Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Åkersberga

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Åkersberga och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Åkersberga och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Åkersberga kan man oftast hitta via nätet.


I Stockholms län där du kan hitta en bostad och i Åkersberga finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Åkersberga är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Åkersberga

Sätterfjärdens Fastigheter AB

Sågvägen 24

184 40 Åkersberga

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Bergavägen 10

184 30 Åkersberga

Berga Fastigheter AB

Stationsvägen 4

184 50 Åkersberga

SkandiaMäklarna

Muskötvägen 20

184 60 Åkersberga

Odentuna Fastigheters AB

Österskärsvägen 3B

184 50 Åkersberga


Fler Fastighetsbolag i Åkersberga

HusmanHagberg

Storängsvägen 8

184 31 Åkersberga

Svenska Stads Fastigheter AB

Landåvägen 3

184 94 Åkersberga