Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Mariefred

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Mariefred och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Mariefred och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Mariefred kan man oftast hitta via nätet.


I Södermanland där du kan hitta en bostad och i Mariefred finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Mariefred är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Mariefred

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 15

647 30 Mariefred

Mäklartorget Stockholm AB

Gripsholmsvägen 10

647 30 Mariefred

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred AB

Storgatan 12

647 30 Mariefred

Byggnadsfirma G. Insulander AB

Skogsborgsvägen 16

647 31 Mariefred