Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Vellinge

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Vellinge och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Vellinge och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Vellinge kan man oftast hitta via nätet.


I Skåne där du kan hitta en bostad och i Vellinge finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Vellinge är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Vellinge

Vellingebostäder AB

Norrevångsgatan 3

235 36 Vellinge

Mäklarlinjen i Skåne AB

Landsvägen 117

235 94 Vellinge

Credum Park & Fastigheter AB

Tegelbruksvägen 25

235 99 Vellinge

Malmbergs Mäklarfirma

Östergatan 6

235 33 Vellinge