Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Sjöbo

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Sjöbo och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Sjöbo och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Sjöbo kan man oftast hitta via nätet.


I Skåne där du kan hitta en bostad och i Sjöbo finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Sjöbo är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Sjöbo

Teleservice Fastigheter i Sjöbo AB

Västergatan 14

275 30 Sjöbo

Mäklarhuset RA Konsult AB

Norregatan 18

275 30 Sjöbo

LENY Fastighets AB

Södergatan 7

275 31 Sjöbo

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Norregatan 7

275 30 Sjöbo

Svensk Fastighetsförmedling

Järnvägsgatan 1

275 30 Sjöbo