Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kävlinge

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kävlinge och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kävlinge och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kävlinge kan man oftast hitta via nätet.


I Skåne där du kan hitta en bostad och i Kävlinge finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kävlinge är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kävlinge

Gastella AB

Högalidsvägen 2

244 30 Kävlinge

Alladin Mäklare AB

Kvarngatan 28

244 31 Kävlinge

KävlingeMäklaren

Dianavägen 4

244 41 Kävlinge

Företagshus Leif Andersson

Företagshusvägen 2

244 93 Kävlinge

Kkb Fastigheter AB

Nygatan 8C

244 30 Kävlinge


Fler Fastighetsbolag i Kävlinge

Peter Landgren & Co

Mårtensgatan 29

244 30 Kävlinge