Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Båstad

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Båstad och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Båstad och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Båstad kan man oftast hitta via nätet.


I Skåne där du kan hitta en bostad och i Båstad finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Båstad är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Båstad

SkandiaMäklarna

Köpmansgatan 22

269 35 Båstad

Båstadhem AB

Fridhemsvägen 7A

269 31 Båstad

Stigbertils Mäklare i Båstad AB

Köpmansgatan 13

269 33 Båstad

Fastighetsbyrån en del av Swedbank

Köpmansgatan 70A

269 31 Båstad