Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Åstorp

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Åstorp och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Åstorp och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Åstorp kan man oftast hitta via nätet.


I Skåne där du kan hitta en bostad och i Åstorp finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Åstorp är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Åstorp

Lamaro AB

Bangatan 6

265 38 Åstorp

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Torggatan 4

265 34 Åstorp

Söderåsens Fastighets AB

Idrottsgatan 2A

265 35 Åstorp

Riksbyggen

Storgatan 2

265 34 Åstorp

Trianon, Fastighets AB

Nya Torg 1A

265 34 Åstorp


Fler Fastighetsbolag i Åstorp

BAB Byggtjänst AB

Bronsgatan 4

265 39 Åstorp