Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Motala

Fastigheterna

Totalt finns det 10 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Motala och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Motala och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Motala kan man oftast hitta via nätet.


I Östergötland där du kan hitta en bostad och i Motala finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Motala är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Motala

ERA Andersson & Karn Fastighetsbyrå Motala

Drottninggatan 23

591 30 Motala

Allokton

Agneshögsgatan 47A

591 71 Motala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Prästgatan 2

591 30 Motala

Sodexo Facilities Services AB

Långbackagatan 2

591 35 Motala

Varomon Fastigheter AB

Solsättersgatan 17

591 52 Motala


Fler Fastighetsbolag i Motala

Lövgrens Fastigheter AB

Prinsgatan

591 26 Motala

NCC Construction

Verkstadsvägen 79

591 46 Motala

NABAB Bygg AB

Dynamovägen 5

591 61 Motala

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Bispmotalagatan 10

591 30 Motala

Werner Trädgård & Fastighetsservice AB

Södra Freberga

591 92 Motala