Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Åtvidaberg

Fastigheterna

Totalt finns det 6 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Åtvidaberg och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Åtvidaberg och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Åtvidaberg kan man oftast hitta via nätet.


I Östergötland där du kan hitta en bostad och i Åtvidaberg finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Åtvidaberg är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Åtvidaberg

Curihl Fastigheter AB

Järnvägsgatan 8

597 30 Åtvidaberg

Åtvidabergs Industribyggen AB

Gamla Torget 1

597 30 Åtvidaberg

Åtvidabergs Bostads AB

Stationshuset 1

597 30 Åtvidaberg

Klints Fastigheter

Ljungvägen 4

597 41 Åtvidaberg

Thorsells Fastigheter i Åtvidaberg AB

Korshult Bertilsbo

597 91 Åtvidaberg


Fler Fastighetsbolag i Åtvidaberg

Rosén Fastigheter

Kaplansgatan 23

597 40 Åtvidaberg