Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Piteå

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Piteå och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Piteå och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Piteå kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Piteå finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Piteå är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Piteå

AB Klar-Invest

Fläktgatan 10

941 47 Piteå

NCC Construction

Batterigatan 10

941 47 Piteå

Rawi, Fastighets AB

Bryggargatan 14

941 63 Piteå

Cabinord Fastigheter AB

Haraholmsvägen 554

941 43 Piteå

Bdb Fastigheter AB

Lillbrogatan 18

941 33 Piteå


Fler Fastighetsbolag i Piteå

Persson i Piteå AB, Anders

Lärargatan 15

941 63 Piteå

Piteå Näringslivsfastigheter AB

Belonasvängen 2B

941 52 Piteå