Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kiruna

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kiruna och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kiruna och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Kiruna finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kiruna är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling AB

Mangigatan 26

981 33 Kiruna

Dalabo Fastigheter AB

Geologgatan 6

981 31 Kiruna

Riksbyggen

Hjalmar Lundbohmsvägen 45

981 34 Kiruna

Jakobssons Fastighets AB

Bergmästaregatan 7

981 33 Kiruna

Kirunabostäder AB

Gruvvägen 3

981 31 Kiruna


Fler Fastighetsbolag i Kiruna

NCC Construction

Lastvägen 22

981 38 Kiruna

Jernhusen AB

Bangårdsvägen 3

981 34 Kiruna