Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Kalix

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Kalix och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Kalix och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Kalix finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Kalix är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Kalix

H Norman Fastigheter AB

Järnvägsgatan

952 31 Kalix

Englundshus AB

Järnvägsgatan 1

952 31 Kalix

Stiftelsen Kalixbo

Lejonsgatan 7

952 34 Kalix

Bostadsförmedling

Nygatan 4

952 33 Kalix

Hö Allbygg AB

Valhallavägen 55

952 31 Kalix


Fler Fastighetsbolag i Kalix

Hemåt Kalix AB

Köpmannagatan 20

952 33 Kalix

Hemåt Fastigheter Kalix

Hantverkargatan 1A

952 34 Kalix