Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Haparanda

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Haparanda och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Haparanda och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Haparanda kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Haparanda finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Haparanda är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Haparanda

Stiftelsen Haparandabostäder

Torggatan 41

953 31 Haparanda

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 71

953 32 Haparanda

Mapo Fastigheter i Haparanda AB

Norra Industrivägen 10

953 34 Haparanda

Hix Fastigheter AB

Tullgatan 8

953 31 Haparanda

Rym Fastighets AB

Stationsgatan 57

953 31 Haparanda