Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Gällivare

Fastigheterna

Totalt finns det 4 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Gällivare och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Gällivare och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Gällivare kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Gällivare finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Gällivare är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Gällivare

HusmanHagberg

Malmbergsvägen 1

982 36 Gällivare

Riksbyggen

Lasarettsgatan 22

982 32 Gällivare

TOPbostäder AB

Föreningsgatan 4

982 31 Gällivare

Hemåt Fastigheter Gällivare

Malmbergsvägen 2

982 31 Gällivare