Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Älvsbyn

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Älvsbyn och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Älvsbyn och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Älvsbyn kan man oftast hitta via nätet.


I Norrbotten där du kan hitta en bostad och i Älvsbyn finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Älvsbyn är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Älvsbyn

Nilssons Fastigheter i Älvsbyn AB

Befälsgatan 9

942 35 Älvsbyn

Trinor Fastigheter AB

Betonggatan 3

942 36 Älvsbyn

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Hantverkargatan 2

942 31 Älvsbyn

Lildal Fastigheter AB

Norrabyn 18

942 93 Älvsbyn

Fastighetsaktiebolaget Härnö

Storgatan 43B

942 31 Älvsbyn


Fler Fastighetsbolag i Älvsbyn

BDB-Fastigheter AB

Storgatan 2A

942 31 Älvsbyn

Älvsbyns Fastigheter AB

Apelgatan 3C

942 32 Älvsbyn