Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Nybro

Fastigheterna

Totalt finns det 7 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Nybro och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Nybro och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Nybro kan man oftast hitta via nätet.


I Kalmar län där du kan hitta en bostad och i Nybro finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Nybro är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Nybro

Svensk Fastighetsförmedling

Fabriksgatan 2

382 30 Nybro

Fastighetsbyrån - en del av Swedbank

Storgatan 12

382 30 Nybro

Fastiny Förvaltning AB

Pukebergsgatan 9

382 34 Nybro

Telös Fastighetsbyrå

Stallvägen 25

382 94 Nybro

Nybro Specialsnickeri & Fastighets AB

Titanvägen 8

382 46 Nybro


Fler Fastighetsbolag i Nybro

NBAB, Nybro Bostads AB

Grönadalsgatan 3

382 44 Nybro

Mäklarhuset

Bangatan 8

382 40 Nybro