Fastigheterna - En hel del rörande fastigheter

Fastigheterna i Färjestaden

Fastigheterna

Totalt finns det 5 fastighetsföretag som håller på med fastigheter i Färjestaden och många av dessa har mycket bra lägenheter och bostäder som du kan hyra. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra bostad i en central fastighet i Färjestaden och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation av någon som tipsar om en trevlig fastighet att bo i. Information och omdöme om fastigheterna i Färjestaden kan man oftast hitta via nätet.


I Kalmar län där du kan hitta en bostad och i Färjestaden finns det många fastigheter och fastighetsbolag och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp fastigheterna på nätet beträffande skick och pris. När du kontaktar något fastighetsföretag gällande en fastighet som du letar efter en bostad i är det bra ifall du har en uppfattning om vilken lägenhet i vilken fastighet du är intresserad av. Mycket info kan du få om fastigheter och vad du ska tänka på när du ska skaffa en bostad genom att besöka hemsidor hos fastighetsföretag.
Enklast att hitta en bra lägenhet i en trevlig fastighet i Färjestaden är att kolla med någon fastighetsbolagen nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastigheterna i Färjestaden

Svensk Fastighetsförmedling

Storgatan 1

386 31 Färjestaden

NCC Construction

Industrigatan 6

386 32 Färjestaden

Ölandsmäklaren

Ölands Köpstad

386 31 Färjestaden

Holm & Co Fastighetsförmedling AB

Bastugatan 9

386 95 Färjestaden

SkandiaMäklarna

Träffpunkt Öland 102

386 33 Färjestaden